Gras Cover Sessie brengt lokaal muzikaal talent samen

Zondag 11 februari 2018

Door Ernst van Rossum

Na vorige week het ‘In de Band Showcase’ was zaterdagavond de beurt aan Gras|Cover Sessie. GRAS is een Apeldoorns talent ontwikkelingsplatform dat lokaal muzikaal talent ondersteunt.

Op zaterdag 10 februari doken ze om 12.00 uur met elkaar voor het eerst de repetitiehokken in om de tracks met elkaar door te nemen. Na een intensieve repetitie dag lieten ze tussen 20.00 uur en 23.00 uur de show zien die ze in elkaar hebben gezet. Het was een gevarieerd programma met veel bekende hits.

GRAS is ontstaan uit een samenwerking tussen Jong Apeldoorn en Gigant. Drijvende krachten achter dit initiatief zijn Milan Roerdink en Bart den Ouden. Het is mooi om te zien dat er genoeg talent rondloopt in Apeldoorn en we mogen blij zijn dat er weer een platform is die lokaal muzikaal talent samenbrengt.
Mooi is ook dat Gigant ruimtes en Popzaal ter beschikking stelt om met elkaar muzikaal bezig te zijn.

Het was een leuke dag en heb volop genoten van deze dag en avond. Houdt de website/ Facebook van GRAS en Gigant in de gaten, want er staat nog van alles te gebeuren met onder andere aankomende 9 maart een GRAS|Masterclass met niemand minder dan Ruud Jolie, gitarist van Within Temptation.

Zaterdag 10 februari , Poppodium Gigant

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Gigant Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!