Gratis belastingspreekuren in CODA

Donderdag 9 maart 2017

Door Redactie

Archief

CODA Centrale Bibliotheek stelt vier pc’s beschikbaar om gratis en zelfstandig belastingaangifte te doen. Dit is het resultaat van het convenant dat de landelijke bibliotheeksector en de Belastingdienst onlangs sloten.
April staat bij veel mensen in het teken van de belastingaangifte. Veel mensen kunnen dit zelfstandig maar er zijn natuurlijk ook mensen die hulp nodig hebben of niet beschikken over een computer of internetverbinding. Voor hen is er in CODA de mogelijkheid gratis gebruik te maken van een veilige pc en van veilig internet. De ingevulde aangifte kan bovendien kosteloos uitgeprint worden in CODA Centrale Bibliotheek. Klantenservicemedewerkers van CODA helpen u bij het vinden van de juiste pc’s. Klantenservicemedewerkers ondersteunen echter niet bij het invullen van de belastingaangifte. Dit moet men zelfstandig doen. Zijn er toch inhoudelijke vragen over de aangifte? Dan zijn er in de tweede helft van april deskundige vrijwilligers aanwezig die kunnen helpen bij het invullen van de belastingaangifte. De vrijwilligers zijn goed ingevoerd en weten van alle actuele wijzigingen in het belastingstelsel. Deze ondersteuning wordt gratis aangeboden op de volgende dagen:
Donderdag 20 april: 19.00-20.00 uur
Dinsdag 25 april: 14.00-15.00 uur
Vrijdag 28 april: 11.00-12.00 uur

Op www.belastingdienst.nl kunt u lezen wat u mee moet nemen naar het spreekuur. Vergeet niet uw persoonlijke Digi-D code/wachtwoord mee te nemen naar het spreekuur!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

CODA Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!