Gratis in beweging met Apeldoorn Beweegt

Vrijdag 13 februari 2015

Door Redactie

© Foter / Fábio Valinhos

Gratis toegankelijke sport- en bewegingsactiviteiten voor iedereen in Apeldoorn, binnenkort is dat mogelijk dankzij de stichting Apeldoorn Beweegt. Met dit laagdrempelige initiatief wordt sporten voor iedereen in Apeldoorn toegankelijk. Iedere week zal er een ander soort sport- of bewegingsactiviteit plaatsvinden op het Zwitsalterrein onder leiding van een ervaren instructeur. Wie meer wil weten of zich wil inschrijven kan dit doen op de website.

Een potje voetballen, een bootcamp of een parcours lopen, binnenkort kan iedere Apeldoorner hier gratis aan meedoen. De stichting Apeldoorn Beweegt verzorgt in samenwerking met sportinstructeurs wekelijks deze gratis toegankelijke wekelijkse evenementen.

Apeldoorn Beweegt sluit aan op meerdere zaken die momenteel actueel zijn. Allereerst is een veelgehoorde klacht in Apeldoorn dat er niet genoeg gebeurt in de stad. Apeldoorn Beweegt sluit aan op de behoefte aan activiteiten in de stad en geeft Apeldoorn meer stadse allure. Daarnaast is de toename van overgewicht in Nederland een actueel issue waar Apeldoorn Beweegt een oplossing in biedt: bewegen en gezond leven dringen overgewicht terug en draagt bij aan betere prestaties, zowel privé als op het werk.

Vanaf maart gaat Apeldoorn Beweegt van start met de wekelijkse sport- en bewegingsactiviteiten op het Zwitsalterrein. Wie op de hoogte gehouden wil worden van de data, locatie en welke sport- of bewegingsactiviteit er gaat plaatsvinden, schrijft zich in op de nieuwsbrief via www.apeldoorn-beweegt.nl

De eerste training zijn op:

  • 01 maart – Startersbootcamp
  • 08 maart – Samen lopen
  • 15 maart – Trainen met Disq
  • 22 maart – Sport & Spel

Ga jij deelnemen aan Heel Apeldoorn Beweegt?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!