Gratis jubileumconcert VOF de Kunst in GIGANT

Vrijdag 6 oktober 2023

Door Redactie

Op vrijdag 13 oktober brengt VOF de Kunst, de Nederpopgroep, een ode aan 40 jaar muzikaal succes in GIGANT. Dit bijzondere jubileumconcert, dat plaatsvindt in het café aan de Nieuwstraat 377 in Apeldoorn, is gratis toegankelijk voor alle muziekliefhebbers.

Internationaal succes

In 1983 brak VOF de Kunst door met hun internationale hit ‘Suzanne’, die binnen vier weken de toppositie in de hitlijsten bereikte. Dit nummer betekende het begin van een indrukwekkende carrière. De band vergaarde wereldwijde bekendheid en vertaalde ‘Suzanne’ naar ‘Susana’ voor hun Engelstalige album, waarmee ze door Europa tourden als ‘The Art Company’. In de daaropvolgende jaren richtte de band zich op jongere doelgroepen met nummers zoals ‘Dikkertje Dap’, een Sinterklaasalbum, en optredens in Sesamstraat.

Herinneringen en nieuwe Klanken

Op 13 oktober kijkt de band terug op vier decennia aan onvergetelijke momenten. Het publiek kan zich opmaken voor een mix van vertrouwde klassiekers en splinternieuwe popsongs. De bandleden, waaronder Nol Havens (zanger), Ocki Klootwijk (basgitaar), Johan Hendrikse (piano/keyboards), Hans Klein (gitaar) en André Kemp (drums), zullen het publiek meenemen op een muzikale reis door de tijd.

Praktische Informatie

  • Datum: Vrijdag 13 oktober
  • Tijd: 20:00 uur
  • Locatie: GIGANT Café, Nieuwstraat 377, Apeldoorn
  • Toegang: Gratis
  • Meer informatie: www.gigant.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!