Gratis met je kind naar JT bioscoop

Woensdag 21 november 2012

Door Redactie

Menno Mulder

Kom op zondag met de kinderen naar de Sinterklaasfilm: De Club Van Sinterklaas: Het geheim Van De Speelgoeddokter. Deze Peuter- kleutervoorstellijng staat natuurlijk in het teken van de goedheiligman. Speciaal voor de kleintjes zijn er genoeg pepernoten en natuurlijk is er ook een heerlijk drankje voor de dorst. De film begint om 11.00 uur. Per kind mag één ouder gratis mee.

Een Peuter- kleutervoorstelling is een heel geschikte manier om je kinderen met een bioscoop kennis te laten maken. Het geluid staat niet al te hard en ook het licht is gedimd, zodat de zaal niet helemaal donker is. Na afloop van de film krijgen de kleintjes een bioscoopdiploma mee naar huis.

De Club Van Sinterklaas: Het Geheim Van De Speelgoeddokter

Vlak voor 5 december verdwijnt Sinterklaas op mysterieuze wijze uit het kasteel. De Pieten van de Club begrijpen er niets van en worden ongerust. Als Sinterklaas even later vanzelf weer opduikt, zegt hij onaardige dingen en gedraagt hij zich vreemd. Wat is er met Sinterklaas gebeurd? En wat deed die Speelgoeddokter op het kasteel? Het zijn Mees en zijn buurmeisje Katja die ontdekken wat er met Sinterklaas aan de hand is en wat het geheim is van de eigenaardige Speelgoeddokter. Pakjesavond loopt gevaar en ze moeten zo snel mogelijk de Pieten van De Club van Sinterklaas waarschuwen! Gaat het de Club Pieten en Mees & Katja lukken tijdig de Speelgoeddokter te ontmaskeren? Slagen zij erin Pakjesavond dit jaar toch nog door te laten gaan?

Kaartjes kosten slechts €6,50,-* per stuk en er mag dus één ouder gratis mee! Je kunt uitsluitend kaarten voor de voorstelling reserveren. Kaarten dienen aan de kassa bij de bioscoop te worden betaald.

*Op basis van één ouder per kind.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!