Groot Aftelfeest Apeldoorn: gratis toegang, live muziek en vuurwerk

Woensdag 29 november 2023

Door Kevin van Es

Livemuziek, samen zijn en vuurwerk. Apeldoorn nodigt haar inwoners uit om samen het oude jaar af te sluiten en feestelijk het nieuwe jaar te verwelkomen tijdens het gratis ‘Grote Aftelfeest’ op het Zwitsalterrein op Oudejaarsnacht. Dit evenement belooft een onvergetelijke ervaring te worden met gratis toegang voor iedereen.

Apeldoorn komt samen om gezamenlijk af te tellen naar het magische moment van middernacht. Tel samen met zanger Tino Martin, de opzwepende klanken van We Want ABBA, en de feestelijke vibes van Party Harry af richting het nieuwe jaar. Het budget voor de line-up komt vooral uit het Apeldoornse bedrijfsleven, zo vertelt Dani Levy (de organisator van het evenement): “Er is geen gemeenschapsgeld gebruikt om de artiesten te strikken. Alle eer gaat naar het Apeldoornse bedrijfsleven, die hebben de jus over het feestje betaald. De Gemeente Apeldoorn verzorgt de basis, het bedrijfsleven heeft het aangekleed.”

Vuurwerkshows

Twee vuurwerkshows zullen de hemel boven Apeldoorn verlichten en het nieuwe jaar op spectaculaire wijze inluiden. “Tegen 21.30 start de gezinsshow met de kinderburgemeester en burgemeester, richting het aftelmoment komt de burgemeester alleen het podium op om samen met de Apeldoorners af te tellen,” vertelt de organisator.

Gratis toegang

Het Grote Aftelfeest is vrij toegankelijk voor alle inwoners van de gemeente Apeldoorn, een geweldige gelegenheid om samen met vrienden en familie de feestdagen af te sluiten. “Wees er op tijd bij, want vol is vol,” benadrukt Dani.

Het evenement start 31 december en duurt van 20.00 – 01.00 uur.

Knallen in het Zuiderpark

Als extra feestelijk hoogtepunt organiseert de gemeente Apeldoorn ook een vuurwerkshow met DJ in het Zuiderpark op 31 december tussen 19.00 en 21.00 uur. Een mooie kans om de feestvreugde eerder op de avond te starten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!