Help de bevolking van Oekraïne

Grote zaal Orpheus wordt Hanoszaal

Maandag 24 april 2017

Door Redactie

Orpheus/ Steven Snoep

Theater & Congres Orpheus en HANOS Nederland hebben al geruime tijd hun samenwerking vastgelegd in een sponsorcontract. Dit contract wordt per 1 juli 2017 verlengd én uitgebreid: tot aan minimaal 2022 zal niet langer de kleine theaterzaal, maar de grote concertzaal ‘Hanoszaal’ heten. Beide partijen zijn verheugd dat de overeenkomst nieuw leven is ingeblazen en kijken met belangstelling uit naar het nieuwe theaterseizoen, wanneer de verandering geëffectueerd wordt.

Standplaats Apeldoorn
HANOS Nederland bedient als groothandel horeca gelegenheden in heel Nederland vanuit verschillende vestigingsplaatsen. Maar met het hoofdkantoor in Apeldoorn, heeft HANOS een bijzondere band met de stad, én met Orpheus. ,,Zowel Orpheus als HANOS behoren tot het ‘meubilair’, de bouwstenen van Apeldoorn”, zegt Meta Neeleman, directeur van Theater Orpheus. ,,De bedrijven zijn gegroeid en bedienen tegenwoordig heel Nederland met hun aanbod, maar zijn met beide benen op de grond gebleven. Het Apeldoornse karakter uit zich in eenvoudige filosofieën: klantgericht en betaalbare kwaliteit is zowel bij de HANOS als bij Orpheus zeer belangrijk. Met de jaarlijkse bijdrage van HANOS kan Orpheus deze zaken nog meer benadrukken en nog meer mooie dingen doen voor ónze stad.”

Trots op Orpheus
Dat de naam van de grote concertzaal HANOS gaat zijn, is voor het bedrijf een mooie bevestiging van de langdurige samenwerking. De heer Kroes, algemeen directeur van HANOS: ,,De zaal is misschien wel de beste concertzaal van Nederland. Het kan zich meten met het Concertgebouw wat betreft akoestiek én is aantrekkelijk voor de zakelijke markt als congreslocatie. We zijn trots dat ons bedrijf de naamgever is van dit belangrijke stuk van Apeldoorn.”

De wijziging van de zaalnamen wordt met ingang van het nieuwe theaterseizoen geëffectueerd.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?