Hals over Kop in ACEC

Zaterdag 2 april 2011

Door Herma van Dorth

voorgrond: hals over kop team

Onlangs was er in ACEC het jaarlijkse platform 8UO: een 6-tal teams creatieven die vrijwillig na een volledige werkdag ‘8 Uur Overwerken’ voor een Goed Doel.

Eén van de Doelen was de stichting die zich bezig houdt met het syndroom KISS (Kopgewrichten Invloed bij Stoornissen in de Symmetrie) en KIDD (Kopgewrichten Invloed bij Dyspraxie en Dysgnosie). Het is een groot probleem waar 1 op de 10 baby’s aan lijdt en er moet dringend meer bekendheid aan gegeven worden.

Vandaar dat ons team, bestaande uit Gea, Willem-Paul, Annemarie, Bart, Nathan, Helene, Dimmen en Herma een nieuwe naam voor de stichting heeft bedacht: stichting Hals Over Kop. Als logisch vervolg hierop hebben we een logo, bijpassende illustraties en een website ontworpen (de bouw ervan volgt). Het leek ons ook nuttig tips mee te geven in de vorm van een communicatieplan en een persbericht. Eén van de creatieven maakte een tweetal graffiti-kunstwerken

in de nieuwe stijl en bood dit de aanwezige vertegenwoordigers van de stichting aan. Het is nu aan de stichting hoe ze hiermee verder willen gaan, binnenkort wordt er nog verder gepraat.

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Tentoonstelling

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!