Hard werkend WSV wint tegen Lemelerveld

Maandag 10 november 2014

Door Eddy van der Poel

© WSV

WSV moest afgelopen zondag alle zeilen bijzetten om de laatste van de ranglijst Lemelerveld van het lijf te houden. Het was de thuisploeg, dat opportunistisch spelend, de leiding nam in deze wedstrijd. Een verrassend kort genomen hoekschop werd teruggekaatst op de nemer, die de bal bij de tweede paal neerlegde, waar drie medespelers helemaal vrij stonden om de voorzet in te koppen. Lang konden ze niet genieten van de voorsprong. Vanaf de afttrap gaf WSV gas bij en mocht vanuit de aanval ook een hoekschop nemen. Na enig heen en weer getrap was het Mark Kroes die de bal achter de doelman van Lemelerveld wist te krijgen.

WSV, met toch al een volle ziekenboeg, zag aanvoerder Johan Masselink ziek afhaken. Tegen het einde van de wedstrijd voegde zich daarbij de aanvoerder van vanmiddag Thomas Talboom met een hoofdwond en Toby Bruinier, die de band van Thomas had overgenomen, met een enkelkwetsuur. Daarna ging de band over naar Pim Bax, die er uiteindelijk het einde van de wedstrijd mee haalde.

In de tweede helft was het Ifè Oduguwa, die weer na een hoekschop de bal, die maar niet kon worden weggewerkt door de verdediging van Lemelerveld, uiteindelijk in het doel kopte: 1-2. Wat Lemelerveld daarna ook probeerde, het lukte niet de wedstrijd te doen kantelen en zo mochten de bezoekers weer drie dik verdiende punten aan het totaal toevoegen. Daarmee twee punten inlopend op koploper Tubantia, die niet verder kwam dan 0-0 in de Hengelose derby tegen Achilles.

Volgende week gaan we verder met de bekerwedstrijd in Deventer tegen Helios. Tegen deze tegenstander spelen we 14 dagen later opnieuw, maar dan voor de competitie. Deze wedstrijden beginnen om 14.00 uur. Zeker de moeite waard om te komen kijken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!