Hardlopen & Wandelen in Teuge voor Stichting Het Vergeten Kind

Donderdag 8 december 2016

Door Ben Eggermont

In samenwerking met Algemeen Belang Teuge, AV 34 en Ontbijthotel De Slaapfabriek wordt Teuge runs 4 Life georganiseerd. Deze jaarlijks terugkerende sponsorloop, dit jaar voor Stichting Het Vergeten Kind, wordt op zondag 8 januari gehouden.

Op die dag zijn er 4 afstanden te lopen: 500 m, 1km, 5km en 10 km. Het is dit jaar ook mogelijk om gewoon mee te wandelen en ter plaatse zelf een bedrag wat u kunt missen te doneren. De start is bij restaurant Take off Teuge, direct aan de landingsbaan, zo kunt u heerlijk nog een kopje koffie drinken voordat u gaat starten.

Waarom Stichting Het Vergeten Kind? Heel simpel, wij hebben nu heerlijke avonden voor de boeg met Sinterklaas en Kerst en dat gunnen wij ook andere kinderen. Samen met u willen we geld ophalen om deze kinderen uit hun sobere omgeving weg te halen. Gewoon even weg van de alledaagse sleur, problemen en verdrietige herinneringen. Er is weinig budget om dit allemaal goed voor elkaar te krijgen. Onze kinderen hebben een liefdevol huis waarin ze opgroeien, laten we samen met u proberen om met deze RUN zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat we deze kinderen een heel warm en groot harte kunnen geven!! Omdat we voor het hartenhuis geld op willen halen zou het heel erg leuk zijn als alle kinderen die meedoen in een rood shirt aan de start verschijnen… Is dat te organiseren? We roepen daarom alle kinderen op om vooral mee te doen, en vooral heel veel plezier te hebben. We hopen van harte (!) dat het lukt!!

Tweede weekend van januari
Noteer vanaf nu elk jaar de 2 e zondag van januari alvast in je agenda. Jaarlijks wordt deze sponsorloop georganiseerd. Met als doel elk jaar een goed doel, wat wordt het volgende jaar? Laat u het ons gerust weten! Daarnaast biedt deze loop ook nog eens een uitstekende voorbereiding voor de Midwinter Marathon in Apeldoorn in februari.

Het programma

  • 10:00 uur start 5 km wandelen alle leeftijden! (NIEUW)
  • 11:00 uur start 500 meter jeugd t/m 14 jaar
  • 11:15 uur start 1 km jeugd t/m 14 jaar
  • 11:30 uur prijsuitreiking jeugd
  • 11:45 uur start 10km dames en heren
  • 12:15 uur start 5km dames en heren
  • 13:30 uur prijsuitreiking dames en heren (5/10km)

Noteer 8 januari 2017 in je agenda en doe vooral mee. U kunt zich inschrijven via: www.inschrijven.nl We hopen op een sportieve, gezellige dag!

Meer info? info@deslaapfabriek.nl of bel 06-28828781

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!