Heb jij al gehoord van Apeldoorn voetbalstad.nl?

Zaterdag 4 april 2015

Door Redactie

Apeldoornvoetbalstad is een vrij nieuw initiatief op voetbalgebied binnen de gemeente Apeldoorn. Basis is de website Apeldoornvoetbalstad.nl die bedoeld is om te informeren, te vermaken en bij elkaar te brengen, ongeacht de clubvoorkeuren.

We willen er zijn voor het hele Apeldoornse voetbal. Het initiatief heeft dan ook de morele steun van de Gemeente Apeldoorn en De Federatie-Apeldoorn gekregen. Apeldoornvoetbalstad heeft geen winstoogmerk en is onafhankelijk.

De website heeft diverse rubrieken waaronder lokale uitslagen en standen, nieuws, columns, voetbalvacatures, geschiedenis van het Apeldoornse voetbal en lokale wedstrijdverslagen met een knipoog. Ook het bijbehorende discussieforum is sinds kort online. De website moet iets van, voor en door ons allemaal worden. Iedereen kan iets insturen. Bijvoorbeeld oude voetbalfoto’s (rubriek ́De oude Doos) of recente voetbalfoto’s (voor verkiezing Apeldoornse Voetbalfoto van het Jaar). Ook kun je mensen aanmelden voor de rubriek ‘Wall of Fame’.

Mensen die iets willen doen voor de website zijn van harte welkom. Ook als je geen verstand van websites hebt, is er genoeg leuks te doen. Hoe vaak en voor hoe lang, dat bepaal je zelf.

De website is slechts een basis. Apeldoornvoetbalstad gaat behalve de website ook andere nieuwe initiatieven op starten die een bijdrage kunnen leveren aan het Apeldoornse voetbal. Hiervoor zal een ́denktank ́ worden opgericht. Er zijn op dit moment al heel veel ideeën. Een aantal hiervan zullen binnenkort uitgewerkt gaan worden. Meer nieuws hierover volgt nog.

Mensen die zitting willen nemen in de denktank of ideeën hebben zijn welkom! Hetzelfde geldt voor Voor contact kunt u een email sturen naar info@apeldoornvoetbalstad.nl, of bellen met 06-13849942.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!