Help jij scouts zelf te leren koken?

Woensdag 18 juli 2018

Door ApeldoornPaktaan

Archief

Wil jij in een prachtig stukje bos midden in de stad een looptocht voor jongens en meiden van 11 tot 15 jaar verzorgen? Hou je van buiten zijn en ben je niet bang om vies te worden? Laat je dan uitdagen en wordt Scoutsleider bij Scouting Stadhouder Willem III / Lady Baden-Powell (SWIII/LBP).

Bij de scouts ligt de focus op het bewust ontwikkelen van hun scoutingkennis en -vaardigheden. Ze leren bijvoorbeeld zelfstandig koken en wat daarbij komt kijken.
De scouts zitten in een ploeg met een leider en een assistent leider. Tijdens een kamp moeten ze samenwerken bij het opbouwen van hun tent en keuken.
Als leider bied je kinderen en jongeren een fantastische vrijetijdsbesteding waarin ze hun grenzen verleggen. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar gezamenlijk als leidingteam. Buiten deze ‘opkomsten’ bereid je als leidingteam het programma en de eventuele kampen voor. Dit kost je gemiddeld een paar uur per week.

Voor meer informatie/aanmelding: jose@sw3lbp.nl

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581 www.apeldoornpaktaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Natuur

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!