Herfst in Apeldoorn

Maandag 14 november 2011

Door Randy Gasper

Ingrid Streppel

Wat hebben we de laatste dagen toch een geluk. De herfst werd ingeluid met een heus Apeldoorns festival Roots in the Woods en sindsdien heeft de zon ons amper verlaten. De warmte is wel vertrokken, de bladeren vallen nu hard van de bomen, de paddenstoelen komen uit de grond en dat geeft aan dat het nu toch echt herfst is.

De gemeente heeft her en der kooien staan om de afgevallen bladeren om te vegen en daar te deponeren. Tevens is de gemeente is druk bezig om de wegen vrij te houden van bladeren, zodat het niet glad wordt. En toch geven deze bladeren een fantastisch beeld.

De bossen en parken liggen er prachtig bij. Het laat zien hoe mooi en inspirerend onze natuurlijk omgeving is. Het weekend leende zich dan ook voor een heerlijke wandeling. Met het herfstzonnetje op ons bol, de wanten aan en de sjaal om is de Apeldoornse herfst om te genieten. Met de iPhone of zak, maar niet om gebeld te worden. De herfst maakt van mijn telefoon één groot fotomoment.

Geen diepgaande blog, maar gewoon een moment om even te genieten van de schoonheid van Apeldoorn en haar natuur. Een moment om te delen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!