Het zou zo maar kunnen dat een PvdA raadslid je stalkt

Maandag 17 november 2014

Door StrangeArt

Mocht je in het centrum aangeklampt worden door een voor jou onbekende figuur, niet schrikken. Het is vrijwel zeker een volledig onbekend raadslid van de PvdA. Hij stalkt u in opdracht van de partij leiding. Hij moet namelijk als politicus minstens een kwart van de tijd in gesprek gaan met de “gewone man”.
Triest eigenlijk dat dit in gesprek gaan met de gewone burger van hogerhand moet worden afgedwongen. Ik dacht dat je bij de verkiezingen een volksvertegenwoordiger koos die met je in gesprek gaat. Iemand die vraagt wat jij verwacht in de politiek, wat je wensen en kritiek zijn.

Het gaat slecht met de PvdA, peilingen zijn desastreus, kiezers herkennen de koers niet, Samsom wordt algemeen als ongeloofwaardig gezien. Soms moet je als organisatie beseffen dat je een waardig leven hebt geleid maar dat het huidige “zijn” een kwelling is. Tijd voor actieve euthanasie?

Over de foto: een raadslid in de Hoofdstraat. In gesprek met een toegestroomde menigte. Hij scandeert: “U als volk wilde toch het einde van de verzorgingsstaat, u wilde toch dat er geen dagbesteding meer is voor verstandelijk gehandicapten, u wilde toch dat bejaarden bij gebrek aan zorg in hun vuil omkomen, u wilde toch dat bij verpleeghuis patiënten de urine langs de enkels kruipt”.

Nou wat heeft u dan te klagen, u heeft op mij gestemd, en ik heb gedaan wat u als “volk” wilde.

(De persoon op de foto is geen raadslid, mocht u de persoon op de foto ontmoeten, neem hem niets kwalijk, mishandel hem niet, hij behoort tot “het volk”)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!