Huiskamp nummer 8 voor Alterno

Woensdag 11 juni 2014

Door Redactie

Alterno

Met de komst van weer een nieuweling heeft Alterno het totaal aantal vastgelegde spelers voor het eerste herenteam op 8 gebracht. Naast de 6 spelers die ook vorig seizoen al actief waren voor onze vereniging konden we al eerder de komst melden van Jelle Langevoort, die de overstap maakt van het Vaasense Blok.

Het team van Gert Veldhuizen en assistent Mathijs Mast, dat komend seizoen haar 2e jaar in de Topdivisie in gaat, krijgt nu versterking van de 30 jarige Jorn Huiskamp woonachtig in Apeldoorn. Huiskamp is voor Alterno geen onbekende. Van 2001 t/m 2005 maakte hij gedurende 4 seizoen deel uit van de hoofdmacht van Alterno. Daarna stapte hij over naar het beachen en vervolgens maakte hij deel uit van de eredivisionisten Rotterdam, Landstede en Orion, waar hij het afgelopen seizoen actief was. Met deze teams werd Huiskamp onder meer twee keer kampioen van Nederland, won hij de nationale beker en de Supercup en stond hij in diverse andere finales.

Met de komst van de ervaren Huiskamp zet trainer Gert Veldhuizen een nieuwe stap in het verwezenlijken van de ambities van Alterno heren 1 voor het komende seizoen, namelijk meedoen om de toppositie.

Eerder al konden we melden dat van de huidige spelersgroep Sjors van Tongeren (spelverdeler), Reinald Mast en Jesse Schuitemaker (midden), Marco van Zuidam en René van der Mark (beide passer/loper) en Marc de Boer (libero), hebben verlengd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!