Improvisatietheater bij De Buren

Dinsdag 2 april 2013

Door Redactie

Op 19 april speelt Nederlands Theatersport Kampioen De Jonge Woudlopers een theatersportwedstrijd bij tapas café De Buren aan het Leienplein te Apeldoorn. Theatersport is een wedstrijd waarbij twee teams hun best doen de beste scène te improviseren met suggesties van het publiek.

Voor de eerste wedstrijd bij De Buren staat de moeder aller wedstrijden gepland: Nederland tegen Duitsland. De Jonge Woudlopers zullen het opnemen tegen het Duitse Team Schmidt’s Katzen. Het Duitse Team gaat alles uit de kast trekken om hun scènes over te laten komen op het Nederlandse dus bereid u voor op een mix van Duits, Engels, gebarentaal en fijne chaos.

Voor de wedstrijd van 19 april zijn nog slechts enkele kaarten te krijgen die u kunt reserveren bij De Buren (055-8445440). Als u niet kunt op 19 april of u grijpt net naast de laatste kaarten dan staan de volgende voorstellingen al gepland. Op 31 mei spelen de Jonge Woudlopers tegen de winnaars van het Nederlands Kampioenschap 2012 en de finalisten van 2013 Man Met Snor uit Leeuwarden en op 21 juni spelen ze tegen Flunknarf, een team dat volledig bestaat uit studenten van de Koningstheater academie, de cabaretopleiding in Den Bosch.

Blijf op de hoogte van De Jonge Woudlopers via Facebook (www.facebook.com/dejongewoudlopers).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!