Help de bevolking van Oekraïne

Inschrijving Dag van de Duurzaamheid Apeldoorn verlengd

Vrijdag 8 juli 2016

Door Redactie

De Dag van de Duurzaamheid vindt op vrijdag 7 oktober 2016 vindt alweer voor de derde editie plaats. Het thema van dit jaar staat in het teken van biomimicry, oftewel wat wij mensen kunnen leren van dieren. Het belooft net als voorgaande jaren wederom een duurzaam, sfeervol en leerzaam spektakel te worden.

Naast deze jaarlijkse manifestatie heeft Apeldoorn dit jaar een Week van de Duurzaamheid. De aftrap is op dierendag (4 oktober) en de week wordt afgesloten op de landelijke Dag van de Duurzaamheid (10 oktober). Diverse organisaties en instanties verzorgen inspirerende en verrassende activiteiten in Apeldoorn. Bijvoorbeeld het vertonen van films, het organiseren van conferenties, het geven van een unieke blik achter de schermen, het verzorgen van speciale lesprogramma’s, workshops en nog veel meer.

Het onderwerp duurzaamheid krijgt hiermee een steeds prominentere rol in onze gemeenschap!

Aanmelden is nog mogelijk
De uiterste inschrijfdatum voor deelname is verlengd tot en met vrijdag 15 juli a.s. Dus wilt u als ondernemer of organisatie alsnog graag deelnemen aan de manifestatie op vrijdag 7 oktober a.s., meldt u zich dan aan via dvdd.apeldoorn@gmail.com. Wilt u zelf een duurzame activiteit organiseren in de week van 4 tot en met 10 oktober? Ook dat kunt u nog melden tot en met 15 juli! Wij nemen uw activiteit mee in de overkoepelende pr.

Meer informatie over de Dag van de Duurzaamheid en Week van de Duurzaamheid kunt u vinden op
www.duurzaam-apeldoorn.nl en www.facebook.com/DuurzaamApeldoorn.nl.

Over Urgenda’s Dag van de Duurzaamheid
Stichting Urgenda organiseert jaarlijks op 10 oktober (10/10) landelijk de Dag van de Duurzaamheid. Het doel van deze dag is om duurzaamheid op een positieve manier onder de aandacht te brengen. In het hele land haken organisatieteams aan met evenementen die volledig in het teken staan van duurzaamheid, veelal met een eigen thema. Ook in Apeldoorn is een team van vrijwilligers actief, onder de paraplu van stichting EnergieFabriek Apeldoorn (EFA). Voor het derde opeenvolgende jaar wordt de Dag van de Duurzaamheid georganiseerd op het Zwitsalterrein. Voorgaande edities hadden als thema “Is je poep goud waard?” (Nieuwe sanitatie, 2014) en “Word je rijk van rommel?”(Circulaire economie, 2015).

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?