Help de bevolking van Oekraïne

Jonge DJ’s aan de slag bij Stadscafé

Zondag 28 oktober 2018

Door Stéphanie Berris

Jong geleerd is oud gedaan, moeten de knulletjes (en een enkele jongedame) gedacht hebben toen ze zich opgaven voor de DJ-workshop die djproducer.school zondag organiseerde in Het Stadscafé aan de Nieuwstraat. Onder leiding van een ervaren dj en met ieder een eigen mixtafel tot zijn beschikking kregen de ambitieuze beatmastertjes uitleg over de basisbeginselen van het mixen.
Scratchen, mixen, EQ-ing en beatmatchen zijn enkele termen die de revue passeerden, en de kinderen later die dag aan hun ouders konden uitleggen. Het resultaat: stralende gezichten, pakkende muziek én een heus DJ-diploma voor iedere deelnemer. Een diploma dat “de bevoegdheid geeft om te draaien op feesten, partijen en fuifjes, en het publiek kan laten dansen, zingen, springen en feesten”. Daar kun je als kind toch mee thuiskomen. Apeldoorn is weer een aantal Martin Garrix-opvolgers rijker.

Djproducer.school geeft dj- en muziekworkshops aan kinderen van 8 tot en met 18 jaar. Zij doen dit op scholen, kinderopvanglocaties en  kinderfeestjes in heel Nederland.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Horeca

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?