Jongen blind na in oog te zijn gestoken

Dinsdag 23 juli 2013

Door Redactie

APELDOORN – De politie stelt een onderzoek in naar een steekincident waarbij in de nacht van zaterdag op zondag 21 juli een 21-jarige jongeman uit Wezep ernstig oogletsel opliep. Hij is opgenomen in het ziekenhuis. De politie vraagt mensen die getuige zijn geweest of opnamen op hun mobieltje hebben om contact op te nemen via 0900 – 8844.

Agenten kregen omstreeks 04.25 uur een melding dat er in de Hoofdstraat ter hoogte van de Hema een vechtpartij gaande was. Toen zij bij de opgegeven locatie aankwamen, zagen zij diverse jongeren alle kanten opschieten. Een eind verderop, ter hoogte van C&A stonden ook enkele jongeren. In beide groepen werden twee jongeren aangewezen die mogelijk bij het incident betrokken waren. Zij zijn aangehouden en hebben een verklaring afgelegd.

Verder stond er een jongeman die aan zijn oog gewond was. Hij kon op dat moment geen verklaring geven over het gebeurde en is naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. Hier bleek, dat hij met glas in zijn oog was gestoken. Op maandag 22 juli heeft hij aangifte kunnen doen en toen werd ook duidelijk, dat hij blijvend blind is aan één oog.

De politie is een onderzoek gestart en tracht duidelijkheid te krijgen in welke groep de verdachte van het steekincident zich bevond. Er zijn al diverse getuigen gehoord.

Het slachtoffer heeft een signalement opgegeven van degene die hem heeft gestoken. Het gaat om een blanke jongen met donker kort haar. Hij is ongeveer 1.75 cm en droeg op dat moment een lichtgrijs glimmend zomerjack.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Hoofdstraat Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!