JongerenSoos de Klup zoekt een enthousiaste hoofdleiding

Woensdag 3 mei 2023

Door Apeldoorn Pakt aan

Wie zijn wij?

De Klup is de plek in Apeldoorn waar het draait om gezellig bezig zijn, ontspanning, ontmoeting en plezier voor mensen met beperking, bijvoorbeeld een verstandelijke beperking, een stoornis in het autistisch spectrum, niet-aangeboren hersenletsel etc.

Op maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur organiseert de Klup de JongerenSoos voor jongeren van 15-25 jaar die op het speciaal onderwijs zitten of hebben gezeten. De groep bestaat uit 6-10 deelnemers met een lichte verstandelijke beperking en/of autisme.
Hier zoeken ze een enthousiaste vrijwillige hoofdleiding voor om de activiteiten te coördineren samen met 3 vrijwilligers.

Werkzaamheden

De voorbereiding van de activiteiten. Het helpen bij de activiteit, bv creatief, sport-spel, koken/bakken, film kijken, computerspelletjes etc. en de coördinatie i.s.m. mede vrijwilligers.

Voor meer informatie/aanmelding:

De Klup | Apeldoorn Pakt Aan Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Prins Willem-Alexanderlaan 1419, telefoonnummer: 055-5270581. Kijk voor meer vrijwilligersvacatures op:  Home | Apeldoorn Pakt Aan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!