Help de bevolking van Oekraïne

Kanaalconcerten dichterbij het publiek

Zaterdag 31 augustus 2019

Door Gerard Oltmans

De kanaalconcerten zijn weer van start gegaan, vrijdag 30 augustus was de eerste avond. Naar de reacties van het publiek te luisteren wederom een succes. Geen bootjes dit jaar.

Meer contact met het publiek

De opzet is anders dan de voorgaande jaren, het drijvende podium ligt nu vast aan de publiekskant. Het fijne ervan is dat artiesten en publiek dichterbij elkaar zijn waardoor er meer contact is. Een catwalk dwars door het VIP vak geeft meer contactmogelijkheid tijdens de optredens. Het flirten, uitdagen en mensen aan de swing krijgen, gaat gewoon makkelijker als je ze in de ogen kunt kijken en (bijna) kunt aanraken. De combinatie van een heerlijke zomeravond, het enthousiasme van het orkest van X’cited en de stemmen van O’G3NE was genieten voor alle zintuigen. 

Stroeve start

Een gratis festival blijft lastig om te starten, bezoekers komen binnen wanneer ze willen en dat maakt het voor de artiesten in de opstartfase zoals DJ Senga en de jazzmusici van Vermuyen @ Friends een uitdaging. Maar als de bezoekers die komen kijken, klein en groot, voorzichtig beginnen mee te deinen dan weet je dat het goed komt. 

Na het optreden van O’3GNE was er voor Jaylie en Lana een “Meet en Greet” met de 3 dames van O’3GNE, voor hun het absolute hoogte punt. Maar de avond was hiermee nog niet ten einde; ze ging verder met een optreden van de Big Band van LAJBB en wederom van DJ Senga en dan merk je dat de sfeer was opgebouwd en er lekker in zat. Swingen en dansen, maar wat dan weer opvalt…. waar blijven die kerels?

Herkansing op zaterdag

Vanavond zaterdag 31 augustus een herkansing met een Amy Winehouse Tribute, de Politie Steelband en de Skyblasters na afloop van het optreden, van Ernst Daniel Smid en Celine Janssen. 

Kanaalconcert Apeldoorn nog op 31 augustus van 17.30 – 00.00 uur.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?