Kinderen kunnen ook rocken!

Dinsdag 19 oktober 2010

Door Inge Weterings

Herfstvakantie is natuurlijk hartstikke leuk voor de kinderen. Vooral als het lekker weer is en ze zich buiten flink kunnen uitleven. Dat lijkt er deze week alleen niet in te zitten, als we zo eens naar alle regenwolken buiten kijken. Er zijn genoeg uitstapjes en knusse bezigheden te bedenken,  maar wat te denken van een heus popconcert?! Weer eens wat anders!

Apeldoorn wordt aankomende woensdagmiddag 20 oktober wakker geschud met beukende drums, solerende gitaren en een scheurende Hammond. Hippe Gasten komen naar Gigant! Hippe Gasten bestaat uit vijf topmuzikanten die speciaal voor kinderen liedjes schrijven. En niet zomaar liedjes, nee…echte rockliedjes! Het beloofd een spetterend concert te worden vol Nederlandse liedjes en interactie met de kinderen. Om het nog spannender te maken, kondigen de Hippe Gasten aan dat ze een gastgitarist meenemen met de mysterieuze naam De Legendarische Baard.

Het concert van Hippe Gasten valt in een week die vol zit met kinderfilms. In Gigant kun je de hele herstvakantie genieten van de beste films van Cinekid. Daarnaast wordt er op donderdagmiddag een workshop auto’s maken gegeven en kun je op zondagmiddag pleziervogels knutselen. Genoeg te doen dus deze week!

Hippe Gasten is voor kinderen vanaf 8 jaar en begint om 15.30.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!