Kom abseilen van het stadhuis

Vrijdag 25 maart 2011

Door Ingeborg

A.s. dinsdag staan de DJ’s van radio 538 op het marktplein radio te maken te voor War Child. De hele week is deze radiozender in verschillende plaatsen om geld in te zamelen. Dinsdag is Apeldoorn aan de beurt.

Apeldoorn Direct heeft DE stunt voor Apeldoorn bedacht. Abseilen van het gemeentehuis! Iedereen is welkom en iedereen mag een poging wagen. Dus…heb je ooit wel eens van grote hoogte willen abseilen? dan moet je a.s. dinsdag op het marktplein zijn.
Onder begeleiding van Het klimbos Veluwe zul je naar beneden gaan. Een unieke kans! Uiteraard moet hier een bedrag voor betaald worden, dus wat heb jij ervoor over om deze unieke stunt mee te maken? Alles voor het goede doel.
Ook zullen er dinsdag een aantal bekende Apeldoorners naar beneden gaan. Ook dit gaat in de vorm van een veiling. Hoeveel heeft het publiek ervoor over om Olaf Prinsen of Rob Metz (wethouders) naar beneden ze zien zeilen? Ook Martijn van Duivenboden (Gigant) en Peter Eemsing (Eigen!) gaan naar beneden voor een x bedrag. Je moet maar durven!
Kom je kijken? hoe meer publiek, hoe leuker natuurlijk!

Start om 18.00 uur tot ongeveer 20.00 uur.

http://www.ikvoorwarchild.nl/abseileninapeldoorn

 

Foto: Organisatieburo In!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Marktplein Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!