Help de bevolking van Oekraïne

Kom in de meivakantie naar CODA FabLab

Maandag 25 april 2016

Door Redactie

In de meivakantie zijn er twee gave workshops in het FabLab in CODA Junior: Dus zó ziet een computer er van binnen uit! en Print je eigen Giro-fiets in 3D. Daarnaast is er op woensdagmiddag natuurlijk ook weer de Snuffelmiddag die deze keer een uur langer duurt! We zien je in de meivakantie graag in CODA FabLab aan de Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn.

Dus zó ziet een computer er van binnen uit! | dinsdag 26 april, 14.00-16.00 uur | gratis toegang

Gewapend met schroevendraaiers en misschien wel een hamer ga je elektronica zoals een computer of dvd-speler uit elkaar halen. Ontdek hoe de binnenkant eruitziet, haal alle onderdelen eruit én zet het weer in elkaar – heel anders of op dezelfde manier: de keus is aan jou! Wij zorgen uiteraard voor de apparatuur en het gereedschap. Wil je meedoen, meld je dan uiterlijk maandag 25 april aan via aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘workshop computer’.

Print je eigen Giro-fiets in 3D | dinsdag 3 mei, 14.00-16.00 uur | € 2,- per persoon

De Giro begint op 6 mei in Apeldoorn en wat is nou leuker dan je eigen Giro-fiets maken? In CODA FabLab kan dat met behulp van de 3D printer of met de speciale 3D pen. Natuurlijk mag je de door jouw gemaakte fiets mee naar huis nemen. De kosten voor deze speciale workshop zijn € 2,- per persoon, contant te betalen in CODA FabLab. Wil je meedoen, meld je dan uiterlijk maandag 2 mei aan via aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘workshop Giro-fiets’.

Snuffelmiddag | woensdag 4 mei, 14.00-17.00 uur | gratis toegang

Natuurlijk is er in de meivakantie weer de gratis toegankelijke Snuffelmiddag die deze keer een uur langer duurt! Nieuwsgierig naar wat je allemaal in CODA FabLab kunt maken en welke apparatuur er staat, kom dan tussen 14.00 en 17.00 uur naar CODA FabLab en ontdek het zelf!

Aanmelden

De workshops zijn vooral geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Meedoen? Stuur dan een mail naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl met daarin je naam en de workshop waar je aan mee wilt doen. Denk je eraan dat je de workshop ‘Print je eigen Giro-fiets’ contant in CODA FabLab dient te betalen?

Op www.coda-apeldoorn.nl/fablab lees je meer over ons FabLab en de activiteiten die daar georganiseerd worden.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?