Koninginneconcert 2010

Dinsdag 23 maart 2010

Door Peter Eemsing

Koninginneconcert Zondag 18 april 2010 – Benefietconcert ten bate van Koninginnedagviering 2010

Het Fanfarekorps Koninklijke Landmacht ‘Bereden Wapens’ o.l.v. van dirigent majoor Tijmen Botma speelt delen uit de West Side Story van componist Leonard Bernstein. Speciale solisten voor deze matinee zijn John Vooijs (finalist van ‘Op zoek naar Joseph’ ) en Suzan Seegers (finaliste van ‘Op zoek naar Evita’). Pianosolist is Hannes Minnaar.  

Kunst aan de Loolaan

Met de opbrengst van het tweede Koninginneconcert wordt één van de nieuwe programmaonderdelen van de Koninginnedagviering 2010 in Apeldoorn mogelijk gemaakt: Kunst aan de Loolaan. Na het drama op Koninginnedag 2009 wil de Stichting Oranjefeesten Apeldoorn een jaar van herdenken afsluiten en de traditionele viering van Koninginnedag met nieuw elan oppakken. Men heeft de Apeldoornse Rotaryclubs om steun gevraagd voor het vernieuwde Koninginnedagprogramma, met name de presentatie van Apeldoornse kunstenaars in het onderdeel Kunst aan de Loolaan. Kunst aan de Loolaan verbindt het herinnerings-monument bij De Naald met de feestelijke activiteiten in de binnenstad. 

Het Fanfarekorps FKKLBW steunt de doelstelling en treedt wederom belangeloos op. Daarnaast wordt dit benefietconcert gesteund door de Gemeente Apeldoorn en Schouw-burg Orpheus. Door middel van het feestelijke programma van het Koninginneconcert onderstrepen de Apeldoornse Rotaryclubs het nieuwe elan van de Koninginnedagviering in Apeldoorn.

Kaartverkoop

Kaarten kunt u kopen via www.koninginneconcert.nl,

Schouwburg Orpheus en Modehuis Beermann, (Deventerstraat 11, Apeldoorn).

www.koninginneconcert.nl

 Uitgevoerd door: Het Fanfarekorps Koninklijke Landmacht ‘Bereden Wapens’ m.m.v. • John Vooijs (zang), Suzan Seegers (zang), Hannes Minnaar (piano)

Datum: zondag 18 april 2010 

 Tijd: 14.00 uur – 16.00 uur 

Lokatie: Wegenerzaal Schouwburg Orpheus Apeldoorn

Toegangsprijs: € 30,- 

 Reserveren? www.koninginneconcert.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!