Help de bevolking van Oekraïne

Leerplein055 sluit meerjarig contract met Evisiun

Vrijdag 8 juli 2016

Door Redactie

Leerplein055 verstevigt de samenwerking met Evisiun, het Apeldoornse bedrijf dat het schoolonderhoud van de openbare basisscholen verzorgt. De tevredenheid over de samenwerking van de afgelopen jaren heeft geleid tot het afsluiten van een 5-jarig contract voor werkzaamheden zoals het klein onderhoud in en om de gebouwen, tuinonderhoud en het jaarlijks keuren van de speeltoestellen.

Evisiun zet sterk in op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf heeft ongeveer 45 medewerkers in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt. De samenwerking met Evisiun heeft bij Leerplein055 de afgelopen jaren geleid tot een professionele aanpak van dit klachtenonderhoud. Via een online klantportaal melden schooldirecteuren een storing of technisch mankement en de afhandeling kan door de schooldirecteur maar ook op bestuursniveau gevolgd worden. De werkwijze heeft bewezen tijd en kosten te besparen.

Leerplein055 is zeer positief over het uitbesteden van onderhoud aan de vakmensen van Evisiun en over de mogelijkheid om dit vakmanschap te laten uitvoeren door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. De medewerkers van Evisiun die op de Leerplein055-scholen werkzaamheden verrichten waren aanwezig bij de ondertekening van het contract.
Evisiun is in het bezit van het PSO-keurmerk voor socialer ondernemen. De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een landelijk meetinstrument en keurmerk dat de mate van socialer ondernemen objectief zichtbaar maakt. Evisiun zet mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een kwalitatief goede wijze aan het werk bij reguliere organisaties.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?