Help de bevolking van Oekraïne

Lekker op de Apeldoornse markt

Maandag 26 maart 2012

Door Ingeborg

Hoe het komt, weet ik niet zo goed, maar ik was al een hele tijd niet meer op de zaterdag markt geweest. Ik denk dat het te maken heeft met mijn kids die moeten voetballen op zaterdag, drukte met werk, of gewoon eens een zaterdag ‘niks’ willen doen.

Maar goed, zaterdag moest ik in de stad zijn voor boodschappen en dacht, ik loop ook weer eens over de markt. En wat was er al weer veel veranderd! Ik zag dat de mensen van Life’s Delicious een betere standplaats hebben gekregen. Mijn vertrouwde kaasboer er niet meer was én volgens mij was die ‘vieze’ kaasboer er nog of weer wel was. Maar dat weet ik niet helemaal zeker. Het zag er allemaal niet zo lekker en smakelijk uit bij die kaasboer. Het personeel stond te roken boven de kazen, dat kan niet goed zijn…toch?

Toen vroeg ik me dus af, hoe is dat eigenlijk afgelopen met die ‘vieze’ kaasboer? Mag die nog op onze mooie markt staan? of is dit een andere ‘vieze’ kaasboer? Ik heb het over de kaasboer tegenover de oude Rabobank (zie foto’s).

Maar goed. De markt is super! Het was fantastisch weer, er liggen overal heerlijke producten (behalve die kaasboer dan) en de bezoekers hadden het allemaal reuze naar het zin. Praatje hier, bloemetje daar, visje zus en olijfjes zo…

Gaaf die markt op zaterdag. Ga toch proberen er weer vaker heen te gaan.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?