Lentezon tijdens winterfair

Maandag 22 november 2010

Door Maarten

ALLES OVER SPIRIT OF WINTER 2011 LEEST U HIER!

Zondagmiddag lekker op de fiets richting de winterfair. Heerlijk zonnetje, relaxte entree en laat maar komen die “spirit of winter”.Veel mensen die de laatste dag van deze ‘kerstfair’ bezochten, wilden nog even wat sfeer proeven van het diverse aanbod van lifestyle, accessoires en culinaire lekkernijen. De zaterdagmiddagdrukte in het centrum van Apeldoorn was er niets bij.

Vrouwen konden zich prima vermaken bij de hoedjes, sjaals en andere modehebbedingetjes, terwijl de mannen zich opwarmden aan de vlammen van de houtkachels en immense barbecue apparaten.

Helaas was ik mijn zwembroek vergeten anders had ik heerlijk in één van de hot-tubs of jacuzzi’s kunnen liggen. Daarna verder opwarmen in een Fins haardhuisje met echte rendierenvellen, om vervolgens mijzelf goed te doen aan groente en vlees van de barbecue en als toetje te kijken naar één van de modeshows onder het genot van zelfgemaakte lolly’s uit de chocoladefontein.

De opzet was sfeervol, gezellig en de aankleding warm en knus. Bij de stands waar je iets kon proeven leek het wel uitverkoop, maar dit kwam met name door het gratis hapje of drankje dat je kreeg. Hier en daar werd er een demonstratie gegeven en kon je genieten van de sfeer van deze ‘kerstmarkt’. Of er echt veel werd verkocht, ik geloof het niet. Misschien is de kerst nog net iets te ver weg?

Bij het entree ticket zat een bezoekje aan het paleis en de paleistuinen inbegrepen. Evenals de rij mensen die van begin van de paleis ingang tot aan het einde stonden. Toch wel geliefd zo’n winterfair.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!