Lepeltje Lepeltje keert na drie jaar terug in Apeldoorn

Maandag 20 maart 2023

Door Redactie

Na drie lange jaren keert Lepeltje Lepeltje weer terug naar Apeldoorn. Dit jaar nestelt het culturele foodfestival zich van zaterdag 27 mei tot en met maandag 29 mei tijdens Pinksteren in het Beekpark. Deze dagen kan iedereen in Apeldoorn genieten van alles dat Lepeltje Lepeltje te bieden heeft. Het festival is zoals altijd gratis toegankelijk voor iedereen.

Voor ieder wat wils

Het park biedt een weekend lang creativiteit, verschillende smaaksensaties, marktkramen en wereldse muziek. De diverse mobiele keukens hebben elk hun eigen specialiteit waaronder minstens één vega optie en een kleine hap voor een kleinere prijs. Tijdens het festival wisselen live band en dj’s elkaar af en wisselt de muziek van sfeermuziek naar een hoger tempo. De organisatie maakt de line-up later bekend. Ook aan de kinderen is gedacht, voor hen is er het hele weekend vermaak bij het kinderprogramma.

Een duurzame bijdrage

Bij het eerste drankje op Lepeltje Lepeltje betalen bezoekers eenmalig één muntje voor een milieuvriendelijke Lepeltje Lepeltje-beker. Met elk nieuw drankje ruil je de lege beker voor een schoon en gevuld exemplaar. Voor kinderen jonger dan twaalf jaar is de beker gratis. Dit herbruikbare bekersysteem draagt bij aan een duurzame wereld.

Lepeltje Lepeltje Apeldoorn

Het festival is van zaterdag 27 mei tot en met maandag 29 mei in het Beekpark en is gratis toegankelijk voor iedereen. De openingstijden wisselen per dag: Zaterdag 27 mei 12:00-01:00 | Zondag 28 mei 12:00-00:00 (Eerste Pinksterdag) | Maandag 29 mei 12:00-22:00 (Tweede Pinksterdag). De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers en ook marktkramers kunnen zich aanmelden. Meer informatie vind je op de hier.

Bekijk de video van Lepeltje Lepeltje Apeldoorn in 2019.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!