‘Maand van Bewegen’ bij Zuid Doet Samen

Donderdag 25 februari 2016

Door Zuid doet samen

Maart is door Zuid Doet Samen uitgeroepen tot ‘Maand van bewegen’. Bewegen is gezond, is leuk, én brengt mensen met elkaar in contact. Alle reden dus om hier eens aandacht aan te schenken, vindt de organisatie. Zuid Doet Samen organiseert daarom op de eerste vier woensdagmiddagen van maart (2, 9, 16 en 23 maart van 13:30 tot 16:00) leuke en gezonde activiteiten in buurthuis Ons Honk (Sperwerlaan 18 Apeldoorn). 

Het motto is om gezellig en sportief bezig te zijn, zonder dat je daar nu ook gelijk weer spierpijn van krijgt. Hoewel… als je ’te hard gaat’ op de ouderendisco, kun je dat de volgende dag misschien wel voelen…

De ouderendisco is pas aan het einde van de reeks activiteiten. Gestart wordt op woensdagmiddag 2 maart met een middag volksdansen. Deze middag wordt verzorgd door Phoenix, de vereniging die al decennialang dansles geeft in Apeldoorn-Zuid.

Op woensdag 9 maart komt Rogier Bos van Fysiotherapie Bos en Weide een geweldige workshop geven over verantwoord bewegen. Topper Sylvia van Zuid Doet Samen geeft een week later, op 16 maart, een workshop over thuis gezond bewegen.

Als hoogtepunt organiseert Zuid Doet Samen een wervelende ouderendisco! Henny Smit (bekend van het legendarische duo HEJO) gaat op woensdag 23 maart allerlei bekende nummers spelen, waarbij de voetjes vast van de vloer gaan!

Alle activiteiten vinden plaats in buurthuis Ons Honk van Zuid Doet Samen, aan de Sperwerlaan 18. De activiteiten starten steeds om 13:30 en duren tot 16:00. Opgeven is niet nodig en deelname is gratis. Iedereen is van harte welkom!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!