Help de bevolking van Oekraïne

Manicure en klusmedewerker gezocht voor Stichting ‘kLEEF!

Woensdag 24 januari 2018

Door Redactie

Stichting ‘kLEEF! is een laagdrempelig inloophuis aan de Vosselmanstraat in Apeldoorn voor mensen die kanker hebben of hebben gehad en/of hun naasten of nabestaanden. Er werken ongeveer 85 professionele vrijwilligers in diverse functies en op dit moment zijn ze op zoek
naar:

Een manucure

Behandeling van nagels tijdens kanker is geen luxe maar noodzaak: door behandelingen tijdens kanker (bijvoorbeeld chemo) kunnen de nagels broos en droog worden, verkleuren of splijten. Daarom is Stichting ‘kLEEF! op zoek naar ervaren manicures voor de nagelverzorging van (zieke) gasten.

Een klusmedewerker

In en rond het inloophuis van Stichting ‘kLEEF! aan Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn is altijd wel iets te repareren of/en klein onderhoud te plegen. Bent u flexibel en minimaal 1 keer per week beschikbaar en vindt u het leuk om allerlei klussen op te pakken? Dan maakt Stichting ´kLEEF! graag kennis met u! Uw hulp als klus medewerker kunnen zij goed gebruiken.

Beschikbaarheid in overleg en het betreft vrijwilligers werk. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met coördinator Elma van Leeuwen via info@stichtingkleef.nl of via telefoonnummer (055) 576 26 76.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?