Martins scoort hoge cijfers

Zaterdag 20 oktober 2012

Door Max Dammers

Martins Brasserie heeft de dertigste plek veroverd op de landelijke koffietest van het Algemeen Dagblad. Als enige Apeldoornse horeca locatie wisten zij deze, dit jaar weer nieuw leven ingeblazen, landelijke lijst binnen te stormen.

Barista (zo mag je je noemen als je echt heeeeel goed koffie kan zetten) Lizzy Vosselman van Martins is heus blij. Maar als je goed kijkt zie je dat ze eigenlijk hoger wilde: “Ja… tuurlijk wil je eigenlijk hoger. Ze kwamen ook niet echt op het meest ideale moment binnen. Er stond toevallig net even een tijdelijke kracht alleen in de zaak. Toen ik binnenkwam heb ik ze snel nog een tweede kop voor de neus gezet.”

En dat heeft duidelijk geholpen. Want met twee achten en een achtenhalf mag je best heel erg trots zijn. Zeker als je weet dat van de 102 bezochte adressen er slechts 62 een voldoende scoorde.

Maar voor Lizzy, die zich in 2012 ook ook “Best Barrista van Apeldoorn” mocht noemen, ligt de lat altijd hoger dan gemiddeld. En een eervolle plek in het AD is mooi, maar in de krant van vandaag wordt morgen de vis ingepakt. Dus de focus van Lizzy ligt al weer op maandag 29 oktober. Want dan moet de eer worden verdedigd bij de Apeldoornse Koffiemasters.

Veel succes Lizzy!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!