Medewerker Primera trekt overvaller van fiets

Dinsdag 8 januari 2013

Door Niels Damstra

Politie

APELDOORN – Vanochtend is er een overval gepleegd op de Primera aan de Asselsestraat in Apeldoorn. Een onbekende negroïde man kwam rond 09.20 uur de Primera binnen. Hij bedreigde de aanwezige medewerksters met een mes. Na de overval wilde hij er met geld op de fiets vandoor gaan. Een medewerkster voorkwam dit door de man van zijn fiets te trekken, waardoor de man er te voet vandoor ging richting de Zanderijweg. Zijn buit en fiets liet hij achter. De politie wil graag weten wie de eigenaar van de fiets is.

Gebelde agenten hebben in de omgeving naar de overvaller gezocht en troffen een 33-jarige man uit Apeldoorn aan. Hij voldeed aan het signalement en is aangehouden. Na eerste onderzoek blijkt dat hij waarschijnlijk niet bij de overval betrokken was. Hij is na verhoor weer naar huis gestuurd.

De overvaller heeft een donkere huidskleur, een fors postuur en een bol gezicht. Hij is rond de 1.70m en tussen de 20 en 30 jaar. De man droeg een lichte jas en donkere broek. Het overvallenteam heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld. De politie verzoekt mensen die iets gezien hebben te bellen met 0900-8844.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!