Help de bevolking van Oekraïne

Meester Hans heeft het ‘zwaarste bestaan’

Zondag 8 maart 2020

Door Redactie

De Touwladder

Maar liefst 24 scholen reageerden in februari op de oproep van Theater & Concert Orpheus om hun meester of juf te nomineren voor de Annie Juf & Meester ‘Zwaar bestaan’-actie. Na een spannende eindstrijd won groep 7 van De Touwladder uit Ugchelen.

De hele klas wordt 25 maart met de Annie castbus opgehaald om gratis naar Annie de Musical te gaan. ,,De kinderen zijn gek op meester Hans en hij is altijd in voor leuke dingen”, meldden ze bij de foto. ,,Dit jaar is het extra bijzonder omdat de school wordt gesloopt en ze tijdelijk in een ander gebouw zitten. Dit heeft de nodige flexibiliteit gevraagd en de werkdruk verhoogd. Een beetje ontspanning kunnen ze allemaal wel gebruiken.”

Samen met hun originele foto zorgde dit verhaal voor het binnenhalen van de winst. Omdat de juffen van groep 6B van PCBO De Fakkel en groep 5/6 van CBS De Enk net niet genoeg likes kregen bij deze Facebookwedstrijd, krijgen zij beiden twee tickets voor de musical. Orpheus zorgde ervoor dat er in deze wedstrijd geen verliezers zijn door alle deelnemende leerlingen met een kortingsvoucher voor Annie de Musical te belonen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?