Mensje van Steen zingt Home For Christmas

Donderdag 6 december 2012

Door Randy Gasper

Het hij al in de lucht, maar nu is het een feit. De nieuwe kerstclip van Mensje van Steen.

Onlangs nam Mensje van Steen de cover Home For Christmas van Maria Mena op in de NLS Music studio van Apeldoorner Niels Verhoek. Naast deze cover, zette ze ook nog een aantal andere kerstnummers op cd.

Het nummer Home For Christmas werd samen met de heren van GreenPixx Media & Design “verclipt”. Dat gebeurde op een maandagavond op een leegstaande bovenverdieping ergens in het centrum van Apeldoorn.

Voor de clip moesten ruim 300 waxinelichtjes en kaarsen worden aangestoken, zodat het nummer een extra romantische en gevoelige lading kreeg. Het pianospel en de wonderschone stem van Mensje van Steen vullen het beeld en geluid verder prachtig op. Het resultaat? Een mooie clip van een mooi liedje gezongen door een heel mooi meisje.

Bekijk hier het resultaat van het kerstliedje Home For Christmas dat wordt gezongen door Mensje van Steen. De clip is vanaf vandaag online om met al jouw vrienden te delen. Of misschien is het gewoon gaaf om dit Apeldoornse talent met behulp van jou, YouTube en de rest van alle social media wereldberoemd te maken. Hoe dan ook…. Sinterklaas is weg, alvast een hele mooie, vredige kerst.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!