Merel & haar examens: de één na laatste dag

Woensdag 16 mei 2018

Door Merel Beumer

De examens zijn weer begonnen. Merel Beumer (15) zit in klas 4 van de mavo op de Koninklijke Scholengemeenschap (KSG) en doet dus dit jaar eindexamen. Tijdens deze dagen houdt ze de lezers van Apeldoorn Direct op de hoogte.

,,Hallo lezers! Ben ik weer. Vandaag, woensdag 16 mei, was weer mijn derde dag examen, ook meteen mijn één na laatste dag. Dit keer had ik 2 examens op een dag: geschiedenis in de ochtend en Engels in de middag.

In de ochtend had ik geschiedenis en dat ging echt goed, Ik was ook al in anderhalf uur klaar! Ik ben ook heel blij thuis gekomen, en ik had nu niet de behoefte om een klacht in te dienen, haha. Alleen wist ik 1 vraag zeker niet, en dat was de vraag hoe de grens tussen België en Nederland heette in de Eerste Wereldoorlog. Ik had geen flauw idee hoe dat heette, vervolgens heb ik ‘stalen grens’ opgeschreven. Thuis heb ik nagekeken hoe het heette en het was ‘dodengrens’, volgens mij. Oeps!

In de middag had ik Engels en daar had ik ook een goed gevoel bij. Eigenlijk had ik verwacht dat het met Engels minder zou gaan, maar ik ging snel door de vragen heen. Nu was ik wel in anderhalf uur klaar. Ik denk dat vandaag wel mijn goede dag was, en hopelijk zijn de cijfers van deze 2 toetsen ook goed.

Ik ga nu snel verder met biologie oefen opdrachten maken, en dan zijn morgen mijn laatste 2 examens: Duits en biologie.

Tot morgen!”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!