Met pizza erbij is het toch anders

Vrijdag 8 maart 2013

Door Redactie

Het was gisterenavond weer gezellig in het Acec. Voor het eerst kon je daar Pitchen met pizza’s, dus zonder koffie en dat is toch echt anders. Iedereen in Apeldoorn weet het; als de hout-gestookte pizzaovens van Simon beginnen te roken, komt het met de sfeer wel goed. Het trok dan ook een iets ander publiek dan dat je normaal op de vrijdagochtend bij de koffie tegenkomt.

Die sfeer komt niet alleen door de smaak van de pizza’s, maar ook door de dynamische verdeling van de pizzapunten die rond worden gebracht. In het begin heeft iedereen trek en komt er een verbroederend jachtinstinct naar boven en naarmate de avond vordert, zorgt de overvloed aan pizza’s voor een gemoedelijk en bourgondisch sfeertje.

En daar tussendoor dus de pitch-show van Bert. De pizza’s en gesprekken werden af en toe dus onderbroken voor pitches van één minuutje. Niet teveel, niet te lang en mooi verdeeld over de avond. De invloed van goed eten op drank betekende alleen wel dat het steeds lastiger werd de zaal goed stil te krijgen.

Ook al was dit Bert zijn aller-allerlaatste pitch-kunstje, ik denk dat we binnenkort wel weer eens nieuws van hem gaan horen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!