Minister van Fondsenwerving gaat in gesprek met Apeldoornse verenigingen

Vrijdag 11 januari 2013

Door ApeldoornPaktaan

Oeteldonkse minister van Fondsenwerving komt naar Apeldoorn.

Verenigingen hebben geld nodig, zeker in deze tijd. Daarom zal er, waar subsidies en gelden wegvallen, moeten worden gezocht naar creatieve oplossingen om op andere manieren aan geld te komen.

De Bestuurdersacademie Apeldoorn organiseert op 21 januari 2013 een Inspiratiebijeenkomst, waarbij dit jaar gekozen is voor het thema: “de ondernemende vereniging”.

Tijdens deze bijeenkomst zullen de Oeteldonkse Minister van Fondsenwerving, Ton Vugs en Apeldoorner Paul de Lange, bekend als OBAN ondernemer van het jaar 2011 en tevens bestuurslid businessclub Robur et Velocitas, de aanwezigen overspoelen met creatieve ideeën om geld te genereren.

Daarnaast zal de Apeldoornse wethouder Johan Kruithof de aanwezigen van de nodige informatie voorzien omtrent de stand van zaken bij de gemeente Apeldoorn met betrekking tot het faciliteren van het verenigingsleven in Apeldoorn. Wat is het vervolg op het beleid dat in 2011 door het gemeentebestuur is ingezet?

Als avondvoorzitter zal Jan Kuipers, bekend als succesvol ondernemer en auteur van de boeken “Menskracht” en “Creëer wind mee”, de avond leiden. Hij zal ervoor zorgen dat de aanwezigen zoveel mogelijk nuttige tips krijgen, zodat deze met genoeg nieuwe ideeën huiswaarts zullen keren.

Hopelijk zien we u op 21 januari 2013 op de:

INSPIRATIEBIJEENKOMST 2013; de ondernemende vereniging
Locatie: Veluws College Walterbosch
Datum: maandag 21 januari 2013
Tijd: 19.30 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Doelgroep: Bestuursleden, potentiële bestuursleden en vrijwilligers
Kosten: Gratis
Inschrijven(verplicht): https://www.vrijwilligersacademieveluwe.nl/trainingen_detail.php?id=826&b=0

Wenst u meer informatie over deze, voor het Apeldoornse verenigingsleven, informatieve avond, neem dan contact op met Bas van den Hoogen. Telefoon 055-5274820 of via e-mail: bvdhoogen@verenigingsburo.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!