Musest: geweldige band in Gigant

Vrijdag 13 juli 2018

Door Peter Vroon

De film Muse: Drones World Tour schitterde al in vele bioscopen en zo ook in Gigant. Muse een van ’s werelds beste bands trakteerde wereldwijd de fans op de muziek. Henri, een van de aanwezigen vertelde vol enthousiasme:  ,,De beelden waren overrompelend,  op een snelle en intense manier gefilmd, je werd snel mee gezogen in het fenomeen Muse”.

De afterparty bij de film vond plaats in de Popzaal van Gigant. De Nederlandse coverband Musest speelde de nummers van hun leermeesters op een geweldige manier.  Met nummers als Surpremacy, Starlight, Harmonica, Mercy en Knights of Cydonia werd het publiek in vervoering gebracht .

Begeleid door een mooie lichtshow bleken deze mannen in staat het publiek mee te voeren naar “Muse” hoogten. Zoals Henri het later na het optreden verwoordde:  “Ik moet even bijkomen . Wat een tsunami van geluid. Wat gaaf.”.

Deze coverband kwam zag en overwon Gigant. Het publiek ging compleet uit zijn dak en had de avond van hun leven. Zeker een band die wat mij betreft snel terug mag gaan komen

Gigant, Popzaal, 12 juli 2018

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Gigant Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!