Nanda boeit iedereen met Plaza Patatta musical

Zondag 25 maart 2018

Door Peter Vroon

Nanda Roep, Apeldoorns bedenker van verhalen, boeken, een verhalen-app en nu ook een musical nam mijn kleindochter Roos en met mij, vele andere kinderen, vaders en moeders mee in de wereld van Lotte, Luna, Papa Hans en Adem de vriend van Lotte en Luna.

Roos vond het vermakelijk dat Papa Hans het had over haring met pindakaas als gerecht en een gebakken taart van dropveters. Want Papa Hans is namelijk geen echt goede kok. Iedereen genoot van de voorstelling die geen minuut verveelde en de kinderen zaten met overvolle aandacht te kijken en beleefden alles mee. Een prachtige decorstukken en digitale achtergronden versterkten het verhaal die Nanda vertelde. Silvester Zwaneveld, de partner van Nanda, verstaat de kunst van het tekenen zoals kinderen dat willen beleven.

Het verhaal gaat over de jarige Lotte.  Ze wordt tien jaar, en Lotte is dol op verrassingen. Maar de verrassing van dit feestje is  een klein beetje gevaarlijk en  spannend. Alles gaat mis als de kinderen verdwalen in het bos. Daar lopen mannen in witte pakken. Natuurlijk komt het helemaal goed, in deze kindermusical.

En Roos? Die vond het geweldig en mocht net zoals vele andere kinderen met de cast op de foto en natuurlijk een boek laten kopen door opa bij Nanda.

Een middag om niet te vergeten en samen gingen we weer vrolijk huiswaarts, want Roos wilde nu toch echt in het boek gaan lezen.

Zondag 25 maart, Theater Orpheus.

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Kunst

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!