Help de bevolking van Oekraïne

Net 12 New Years Party

Donderdag 22 december 2011

Door Ingeborg

Op 31 december is DE New Years Party van Apeldoorn in de Nettenfabriek aan het Stationsplein: NET 12! Dit keer staat alles in het teken van Studio 55, ooit de hipste club van New York. De fabriek ademt deze avond een en al soul en funk. En voor de liefhebbers van het steviger werk: aan het eind van de avond is er een staartje met housemuziek.

In tegenstelling tot vorig jaar is het feest dit jaar in één zaal. Nieuwsgierig naar de line-up? Lees gauw verder!

Diva Zsa Zsa viert samen met ons de jaarwisseling! Met haar opvallende uiterlijk is zij het visitékaartje voor de glitter and glamour Studio55 sferen. Daarnaast zorgt ze ervoor dat iedereen binnen de kortste keren staat te swingen. Youri Donatz is geboren in Apeldoorn en begon met draaien in 1998 en heeft inmiddels op alle grote feesten gestaan. Ook heeft hij samen met Oliver Twizt de cd ‘sneakerz 8’ gemaakt. Kortom een geweldige DJ!

Als special act is er MT-Yidaki. Michiel Teijgeler is een professionele didgeridoo speler in Nederland. Hij heeft op veel verschillende festivals gespeeld, waaronder DanceValley. In navolging van het succes van vorig jaar vormt hij samen met Youri Donatz een unieke muzikale combinatie op NET 12!

Ook Harry Vesseur is deze avond van de partij. Want het feest is pas compleet als Harry Vesseur is geweest! Alweer 16 jaar beklimt Harry met veel plezier menig podium om met hart en ziel van elk feest iets speciaals te maken. DJ Rep neemt de dansklassiekers uit de jaren ´70 en ´80 voor zijn rekening. Hij heeft ondertussen al ruim 30 jaar ervaring als DJ. Jazz, funk en disco, deze man weet hoe het moet!

Benny Motown (annex DJ Chiel) staat al lang in de muziekwereld bekend als dé ultieme feest DJ. Al op zijn vijftiende kreeg hij de smaak te pakken en vele drive-in shows volgden. Het is duidelijk een line-up waar we trots op zijn!

Ook dit jaar worden veel gasten verwacht, vorig jaar was het feest uitverkocht! Bestel daarom snel je kaarten, deze zijn te koop via Ticket Service, bij het Nieuws van Apeldoorn, TO Totaal Organisatie, Bla Bla de Luxe en Synensis. De entree bedraagt €32,50

Kijk ook voor de laatste updates rond hét oud- en nieuwfeest van Apeldoorn op www.net12.nu. Wij zijn te vinden op Facebook en volg ons op Twitter @NetTwaalf.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?