Help de bevolking van Oekraïne

Niet huilen, gewoon ruilen

Woensdag 7 december 2011

Door Redactie

De feestdagen staan weer voor de deur. De tijd voor cadeautjes! Alleen zit daar soms een cadeau tussen waar je eigenlijk niets mee kunt. Je zegt vriendelijk “dank je wel” maar je denkt: wat moet ik er mee? Normaal gesproken zou je dit ergens ver in de kast stoppen of erger nog aanbieden bij de afvaldienst. Dit jaar hoeft dat niet meer.

055FM het jongerenprogramma van Radio Apeldoorn start dit jaar de “cadeau-ruildienst”. Iets gekregen en je weet niet wat je er mee aan moet? Biedt het aan op onze website. Zie je daar iets staan waarvan je denkt dat wil ik wel hebben dan zet je daar een ander artikel tegenover. Als jullie het eens zijn zorgen wij dat jullie met elkaar in contact komen om de ruil plaats te laten vinden. Uiteraard kan je je cadeau ook anoniem aanbieden, je gegevens zijn dan alleen bij ons bekend.

Dus zet dat cadeau waar je niets aan hebt om in iets wat je wel leuk vindt! Deze ruildienst startte 5 december 2011 en loopt tot 31 januari 2012 op de website van 055FM. De “cadeau-ruildienst” is te vinden op http://www.055fm.nl/ruilen

055FM is het jongerenprogramma voor en door jongeren van Radio Apeldoorn iedere maandag, woensdag en vrijdag te horen tussen 19:00 en 20:00 uur. Radio Apeldoorn is 24 uur per dag te beluisteren via de 107.1 FM (Apeldoorn), 106.3 FM (Uddel), 105.5 FM (Hoenderloo) 93.1 Kabel.

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?