Nieuwe kledingwinkel binnenstad Apeldoorn

Dinsdag 11 april 2023

Door Kevin van Es

Er zit weer leven in het oude pand van De Hangar. Kledingwinkel Justy’s Lifestyle heeft haar deuren geopend. Eigenaresse Justina Simson vertelt over haar gloednieuwe onderneming.

Web naar winkel

Al jaren liep Justina rond met het idee voor een eigen zaak. Wat begon als een webshop, is nu een gezellige winkel inclusief zit- en koffiehoek. Geen paniek, de webshop blijft ook bestaan. Gezelligheid, eerlijkheid en goed advies staat op nummer één bij Justina: “Ik zeg altijd, bij twijfel niet doen”, aldus Justina. Ze kreeg veel reacties over het openen van de kledingwinkel. Ze vertelt: “Mensen lieten, vooral via sociale media, weten super blij te zijn met het nieuws.”

Thuisstad

Justina is een geboren en getogen Apeldoorner. Mede daarom is haar keuze op Apeldoorn gevallen. Ze legt uit: “Ik heb kleine kinderen, dan is een zaak buiten de plaats onhandig.” De eigenaresse geeft aan geen vast contract te hebben, dat betekent dat ze hier voor onbepaalde tijd zit. 

Assortiment

In de winkel hangt vooral kleurrijke, moderne kleding. Ook biedt Justy’s Lifestyle plus size kleding: “Dit zijn grotere maten dan gemiddeld”, aldus Justina. Op dit moment heeft de winkel een klein rekje met plus size kleding, maar dit moet snel meer worden volgens de eigenaresse.

Renovatie

Het pand is van de buitenkant nog niet te herkennen als Justy’s Lifestyle, maar volgens Justina komt dit snel: “De reclameborden hadden helaas vertraging.” De binnenkant is wel helemaal af, Justina nodigt de mensen dan ook graag uit om langs te komen.

Justy’s Lifestyle bevindt zich aan de Beekstraat 6.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!