Nieuwe volleybalvereniging door samensmelting

Maandag 28 juni 2021

Door Redactie

Eigen foto

DIO-Ugchelen en Primavo bundelen hun krachten en creëren met volleybalvereniging DIAVO een nieuw alternatief in volleybalstad Apeldoorn. Na uitgebreid onderzoek en raadpleging hebben de besturen en de leden van beide verenigingen massaal ingestemd om alle volleybalactiviteiten onder te brengen in een nieuwe volleybalvereniging, met de door de leden gekozen naam DIAVO. Met bijna 300 leden van 7 tot 77 jaar, wordt DIAVO qua ledenaantal de derde volleybalvereniging in Apeldoorn, met de grootste recreantenafdeling.

Plezier

Door deze krachtenbundeling ontstaat een attractieve vereniging, vertelt woordvoerder John Uiterweerd. “Want met veel speelniveaus en -avonden kunnen leden èn instromers op hun gewenste niveau spelen. Tegelijk is de vereniging klein genoeg om maatwerk te leveren voor persoonlijke èn teamvoorkeuren. Binnen de vereniging staat plezier in volleyballen boven de hoogst mogelijke prestatie. Niet alleen de lijnteams, maar ook de overige teams in de competitie en recreanten hebben trainers, die vanuit de Technische Commissie begeleid worden.”

Voorbereiding

Hij vervolgt: “Hoewel achter de schermen in het najaar de nieuwe vereniging nog verder moet worden opgetuigd, komen alle teams in de competitie vanaf september al uit onder de nieuwe naam DIAVO, het liefst in nieuwe tenues (sponsors zijn meer dan welkom). Uiteraard zijn nieuwe leden ook zeer welkom om eerst vrijblijvend mee te trainen, er is momenteel zelfs een ‘instroomklas’ voor volwassen ongeoefende volleyballers. In de zomervakantie wordt bij sv Orderbos het zomervolleybal gefaciliteerd, op gras- en beachvelden.”

Contact

Geïnteresseerden die willen meetrainen of die (teams van) deze nieuwe vereniging willen sponsoren kunnen contact opnemen met secretaris@primavo.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!