Nieuwe winkel binnenstad Apeldoorn geopend

Donderdag 16 maart 2023

Door Kevin van Es

De Apeldoornse binnenstad is een ondernemer rijker. Afgelopen weekend opende Ceramicasa voor het eerst de deuren van haar showroom in Apeldoorn. Ceramicasa is specialist in het plaatsen van groot formaat tegels en bieden een exclusief assortiment aan Italiaanse tegels en sanitair. Algemeen directeur Ahmad Hammo vertelt over de opening en zijn plannen voor de showroom.

Italiaanse producten in Apeldoorn

Ceramicasa is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van keramische tegels, meubels en sanitair. Ahmad vertelt dat ze vooral Italiaanse producten leveren en dat ze zich proberen te onderscheiden door het complete plaatje aan te bieden: “We hopen de klant van A tot Z te ontzorgen in het vinden en plaatsen van de producten en leveren dan ook complete afbouw en renovatieprojecten,” aldus Ahmad.

Een geslaagde opening

Volgens Ahmad betekent de feestelijke opening het begin van een fijn verblijf. De grote opkomst heeft hem verrast: “De opening was boven verwachtingen. Ik heb veel interessante gesprekken gevoerd met de aanwezigen.”

Uitbreiden vanaf Apeldoorn

Dat hun eerste showroom op deze locatie in Apeldoorn staat is volgens de eigenaar een bewuste keuze: “Deze locatie heeft een goede doorloop en het is een mooi pand.” De ambitieuze directeur zou in de toekomst graag uitbreiden: “We hopen vestigingen in heel Nederland te openen,” aldus Ahmad.

De winkel, aan het Marktplein 33, is sinds afgelopen zaterdag geopend. Kijk voor meer informatie op de website of Instagram-pagina van Ceramicasa.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!