Nog 3 Apeldoornse meiden in race om titel ‘Miss Beauty of Gelderland’

Dinsdag 10 april 2018

Door Redactie

De finalisten van Miss Beauty en Miss Teen of Gelderland trotseerden afgelopen weekend de stormbaan van de koninklijke marechaussee in Apeldoorn. Zij werden getest op teambuilding en doorzettingsvermogen. Van de in totaal 29 finalisten zitten er nog 3 Apeldoornse meiden in de race. Apeldoorn Direct sprak met ze.

Zara Kamla (16)

,,Toen ik klein was vond ik het al leuk om me mooi te maken mooie jurken aan te trekken en modeshow te lopen voor mijn ouders of familie leden vaak deed ik dat met vriendinnen en nu mag ik zelf op een echte catwalk lopen in een prachtige jurk voor de jury.”

Hoe ben je erop gekomen om aan deze contest mee te doen?

,,Ik ben hier opgekomen door een advertentie die ik zag op Facebook. Ik had me in geschreven gewoon omdat ik het leuk vond maar helemaal niet had verwacht dat ik nu in de finale zal staan was Miss Teen of Gelderland. Ik vind het vooral leuk omdat ik er erg veel ervaring mee op doe en je veel mensen gaat leren kennen maar vooral dat je hier heel veel zelf vertrouwen mee krijgt het is een prachtige wereld

Heb je al ervaring in deze wereld?

,,Nee, ik had totaal geen ervaring nog in deze wereld maar nu ik er in zit vind ik dit heel erg leuk.”

Hoe groot schat je je kansen?

,,Ik vind het best spannend, de finale. Het zijn stuk voor stuk allemaal prachtige meiden. Ik zou het echt niet weten hoe veel kans ik maak. Voor mij is dit al een super ervaring en ik zou het heel erg leuk vinden als ik straks de titel ‘Miss Teen of Gelderland’ zou krijgen. Als ik niet win dan zal ik heel erg dankbaar zijn voor de kans die ik heb gekregen en het een prachtige ervaring was en als ik wel win zou ik heel blij zijn en de mensen die me aan deze titel hebben geholpen heel erg bedanken.”

Wat wil je anderen meegeven?

,,Ik wil heel graag aan de andere meiden mee geven dat dit een geweldige ervaring is en je er heel veel van leert.”

Melissa Heesbeen (22)

Hoe ben je erop gekomen om aan deze contest mee te doen?

,,Ik ben gescout door Bjorn von Schombell, president van Miss Beauty Of Gelderland. Ik was benaderd via Facebook met het berichtje dat kandidaten zochten voor de castingdag en dat ze het leuk vonden als ik ook kwam. Ik heb mij zodoende daarna ook aangemeld. Ik dacht eerst dat het een of ander grapje was, want waarom zou iemand mij vragen voor een miss-verkiezing, dacht ik. Maar toch heb ik meegedaan, en achteraf heb ik daar absoluut geen spijt van gehad. Het was natuurlijk een hele spannende dag, en er waren zóveel lieve mooie dames aanwezig ook voor de castingdag, dus ik kwam niet echt met de gedachte van ‘ik ga door als finalist’, maar meer ‘ik ga genieten van deze dag want zo’n kans krijg je natuurlijk maar één keer’. En ja.. toch mag ik mij met deze andere dames finalisten van Miss Beauty of Gelderland noemen. Hoe leuk is dat?!”

Hoe groot schat je je kansen?

,,Ik kan niet echt zeggen of ik mijn kansen hoof of laag in schat. We hebben afgelopen zondag onze laatste trainingsdag gehad bij de Koninklijke Marechaussee en het was echt een super gave dag! Ik heb genoten van het hele traject en dat doe ik nog steeds! Ik schat van iedereen de kansen hoog in, want we hebben een super leuke groep en je gunt het ze allemaal.
Als ik de finale van Miss Beauty of Gelderland,  voorronde van Miss Beauty of the Netherlands zou winnen, dan wil ik ook echt graag iets betekenen, omdat je toch je provincie vertegenwoordigd. Ik kan mij daar ook echt helemaal in verdiepen als ik weet dat het goed voordeel zou kunnen hebben met veranderingen rondom Gelderland.”

Wat wil je anderen meegeven?

,,Wat ik graag mee zou willen geven is voor alle dames die altijd al zo iets hadden van; ik zou ook heel graag mee willen doen aan een missverkiezing, maar. Gewoon doen! Je bent mooi op je eigen manier, en iedereen heeft iets unieks in zich! Geniet van de mooie leuke dingen in het traject en je ziet jezelf ook echt veranderen in een zelfverzekerd prachtige vrouw.”

Jennifer Descendre (17)

Hoe ben je erop gekomen om aan deze contest mee te doen?

Ik heb me opgegeven aan Miss Teen of Gelderland omdat het me een super leuke ervaring leek. En toen ik werd gescout via Facebook dacht ik ‘Dit is mijn kans en ik ga ervoor’.”

Heb je al ervaring in deze wereld?

,,Ik heb nog nooit eerder aan een Miss verkiezing mee gedaan daarom is dit een leuke uitdaging.”

Hoe groot schat je je kansen?

,,Ik schat mijn kansen evenveel in als de andere meisjes, want we zijn allemaal mooie meiden. Maar als ik toch zou mogen winnen dan zou ik er super trots op zijn en zou ik graag verder willen gaan. En als ik niet zou winnen is het als nog een super leuke ervaring geweest.”

Wat wil je anderen meegeven?

,,Dus ik zou meiden vooral aanraden om aan deze mooie ervaring deel te nemen, en zichzelf te laten zien.”

 

Op 21 april 2018 vindt de finale plaats in de Veluvine in Nunspeet. De finalisten hebben nog 3 weken om zich voor te bereiden op deze avond.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!