Nominatieronde rode lintjes GroenLinks geopend

Maandag 18 januari 2021

Door Redactie

Archief GroenLinks | De uitreiking in 2020

Sinds 2010 bezorgt GroenLinks Apeldoorn op Valentijnsdag taart (en een rood lintje) bij vrijwilligers/organisaties die zich met ‘met hart en ziel’ inzetten voor de Apeldoornse samenleving. Ook dit jaar reikt de politieke partij deze lintjes weer uit en de nominatieronde is nu geopend.

“Ook in deze coronatijd willen wij iemand in het ‘online’ zonnetje zetten die in deze coronatijd iets bijzonders heeft gedaan voor de inwoners van Apeldoorn en omgeving”, meldt een woordvoerder. Op donderdag 11 februari 2021 gaat de fractie van GroenLinks Apeldoorn online een aantal mensen die zich met hart en ziel inzetten voor een ander verblijden met een taart en een rood lintje. Anders dan anders dus in verband met alle geldende maatregelen, want normaal worden de lintjes ‘face to face’ uitgereikt.

Nomineren

Vorig jaar, in februari 2020, gingen de rode lintjes naar Frank Nijpels, Het Huis van de Levenskunst, 100 Talentvolle Vrouwen en De Liefdesmars. Wie er in al die jaren ook een rood lintje heeft gekregen, staat in de eregalerij op de site van GroenLinks.

Wil jij dit jaar iemand nomineren? Dat kan! Voor deze uitreiking mag iedereen kandidaten aandragen. “Weet je iemand uit de gemeente Apeldoorn die een rood lintje verdient, dan horen wij als GroenLinks Apeldoorn dit graag.” Je kunt je nominatie zenden aan groenlinks@apeldoorn.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!