Oliebollenkraam staat weer in het centrum

Maandag 26 oktober 2020

Door Redactie

Vorige week was de plek nog leeg | Apeldoorn Direct

“He he, eindelijk”, was een van de reacties op de Facebookpagina van Verwijks oliebollenkraam toen ze aankondigden weer naar het centrum te komen. De kraam is vanaf vandaag, maandag 26 oktober, weer te vinden op het Raadhuisplein. En dat voelt misschien later dan andere jaren, maar dat is helemaal niet zo.

Dat dat zo voelt, snapt eigenaar Ronald Verwijk wel. “De anderen in Apeldoorn mochten dit jaar wat eerder op hun plek staan”, legt Ronald uit. “Maar aangezien wij in het centrum staan en de gemeente niet de Apeldoorners allemaal daar wil hebben, mochten wij dat niet.”

Vanmorgen vroeg waren ze op hun vaste plek op het Raadhuisplein nog druk met de boel klaarmaken. Ronald: “We hebben in verband met alle maatregelen die momenteel gelden wachtrijen gecreëerd. Daarvoor hebben we hekken neergezet. En daarnaast zorgen we uiteraard dat alle regels omtrent de hygiëne goed aangehouden worden.”

De ‘vaste fans’ van de kraam zijn maar wat blij dat de kraam weer neergestreken is in de binnenstad. Zo vindt Denise Zuidam het: “De mooiste en allerlekkerste tijd van het jaar.” En zegt Mirthe Top: “Yes! Ik keek er al naar uit!”

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!