Ontdek de kracht van de zakelijke flirt

Vrijdag 7 januari 2011

Door advertorial

Ontdek de kracht van de zakelijke flirt! Iedereen is van nature een flirt. De schroom om het zakelijk toe te passen zit in het feit dat flirten seksuele associaties oproept. Wie denkt dat flirten op de werkvloer bedoeld is om seksuele spanning op te roepen en het daarom afkeurt, zal nooit datgene uit zakelijke gesprekken halen wat er in zit. Dus laat je vooroordeel los, bekijk het eens van een andere kant en durf de stap te maken. Dan zul je zien dat het oneindig veel mogelijkheden biedt.

Bij het zaken doen geldt uiteindelijk maar één regel: wanneer producten en prijzen vervagen, dan is het menselijke gezicht en het gunnen, het enige dat overblijft. Jouw klant wil geen zaken doen met het bedrijf waar je werkt, ze willen zaken doen met jóu! Als een klant of collega jou iets gunt dan is de deal feitelijk al gesloten. Het gaat om de ‘klik’.

Wanneer je weet dat 55% van ons verhaal wordt verteld door onder meer onze gelaatsuitdrukking, houding, expressie en de indruk die we achterlaten, dan wordt het echt tijd om daar meer aandacht aan te besteden. Deze workshop is sterk persoonlijk en gericht op ervaren. Je krijgt feedback over de manier waarop je overkomt zodat je daarna altijd een fantastische indruk achter kunt laten, als je dat wilt.

Wanneer:  20 januari 2010

Waar:        Stadscafé Van Kinsbergen

Tijd:          10 – 12 uur

Kosten:     25 euro

Aanmelden via saskia@universalflirtingacademy.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!