‘Ontsleuteld’: een interactief spel in het centrum van Apeldoorn

Maandag 3 augustus 2020

Door Redactie

De komende periode is Apeldoorn het toneel van een groots opgezet interactief spel waaraan je zelf kunt meedoen. Waan jezelf een heuse spion en traceer aan de hand van diverse aanwijzingen verschillende locaties in het centrum van Apeldoorn. Ontsleutel de bijbehorende opdrachten, speel alle telefoonnummers vrij en probeer zo snel mogelijk telefonisch contact te leggen met de Mysterieuze Opdrachtgever.

Ontsleuteld is een interactief stadsspel welke op diverse vlakken de nodige uitdagingen biedt. Onderlinge communicatie, samenwerking en verbinding zijn de sleutels tot succes. Als deelnemer sta je continue in contact met de spionnen van het spel. Via de telefoon komen er opdrachten binnen, na het ontsleutelen speel je telkens een telefoonnummer vrij en regelmatig zal je in het spel ook daadwerkelijk telefonisch contact moeten leggen via de vrijgespeelde telefoonnummers om zo een stap dichter bij de overwinning te kunnen komen.

Toegankelijk

“Wij hebben de afgelopen periode hard gewerkt om deze interactieve ervaring voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht de groepsgrootte”, meldt Christian Dol, één van de bedenkers van het spel. “Of je nu allen, met de familie, vrienden, collega’s of het gehele bedrijf deel wilt nemen. En dit uitstapje is overigens geheel coronaproof in de uitvoering, terwijl iedereen zich tegelijkertijd in het spel met elkaar verbonden voelt.”

Via de website kan je een locatie, datum en tijdslot naar wens selecteren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!